У повіті Наньцзянь є фабрика – Тулінь – яка випускає чудові пуери, виготовлені з органічної сировини, вирощеної на плантаціях фабрики. Фабрика навіть отримала сертифікат "Органік", назва якого говорить сама за себе. Майже всі пуери цієї фабрики мають одну відмінну рису - характерний яскравий смак з фруктовими нотками і пряністю.
Пуери відносять до особливої категорії чаю, оскільки вони проходять особливий процес ферментації, яким інші чаї не піддаються. Шу пуери ферментують штучним чином. Смак таких пуерів досить м'який, без солодощів, без гіркоти, але важчий, ніж у пуранів. Вони також можна розрізнити дерев'яні нотки, нотки прянощів, горіхів і диму.
Шу пуер - напій не тільки смачний, але і корисний - він має масу різних властивостей:
- Зміцнює стінки судин
- Надає позитивний вплив на весь ШКТ
- Знімає стрес і втому
- Допомагає зосередитися і заспокоює нервову систему
Чай – це добре, а добрий чай – ще краще. Але чи є якийсь “правильний” спосіб заварювати та пити пуер? Все залежить від особистих уподобань та універсального для всіх рецепту не існує, зате ми можемо розповісти Вам, з чого почати. Наприклад, можна так: взяти чайник, гайвань або кухоль (краще таку, яка має кришку), засипати туди суху заварку (приблизно 1 чайну ложку на 100 мл води), промити заварку невеликою кількістю окропу, злити воду, а потім залити листочки заново залишивши секунд на 5-10. Ця протока теж злийте, а наступну, коли чай вже розкриється, можна буде пити. Якщо п'єте протоками, то перші кілька проток краще не тримати більше 15 секунд. Якщо хочете просто заварювати чай і ні про що не думати, засипте чай, промийте, а потім залийте заново і дайте настоятися з хвилину. В обох випадках чим далі, тим більше часу потрібно поступово збільшувати.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Пресований |
Вага | 400 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
- Ціна: 1 997 ₴