Преміум органічний китайський крупнолистовий чорний чай Фуцзянь Уї гірський крупнолистовий чорний чай кунг-фу
273 ₴/50 г.
- Немає в наявності
- +380 (63) 793-81-50(Lifecell)
Чайні рослини належать до виду Camelia Sinensis. Під цією великою парасолькою є три сорти - Sinensis (часто званий "дрібнолистий"), Cambodi ("середньолистий") і Assamica ("великолистий"). Серед них є численні підвиди (що зустрічаються у природі) та сорти (виведені за участю людини). Ці підвиди та сорти мають відмінні характеристики, які визначають їх смакові характеристики та тип чаю (наприклад, чорний, зелений, улун тощо), для виробництва якого вони підходять.
Як випливає з назв, дрібнолисті та крупнолисті сорти значно різняться за розміром листя. Взагалі кажучи, довжина листа крупнолистого сорту становить> 10 см (3,9 дюйми); розмір дрібнолистого сорту < 6 см (2,4 дюйми).
Sinensis, назва сорту з дрібним листям, у перекладі з латині означає «китайська». Це різновид, що найчастіше зустрічається в Китаї, Тайвані та Японії. Чайні рослини з дрібним листям часто ростуть у вигляді кущів і використовуються для приготування зеленого чаю, чаю улун та деяких видів чорного чаю. Їх смак, як правило, ніжніший і ароматніший.
Асаміка, назва сорту з великим листям, відноситься до регіону Асам в Індії, де вони були виявлені в 1800-х роках британськими колоністами. Вони мають тенденцію рости як дерева. Більшість чорних чаїв, представлених сьогодні на ринку, зокрема чайне листя СТС, що використовується в чайних пакетиках, виготовляється з сортів крупнолистового чаю.
Цей чай виготовлений з крупнолистового типу. Цей характерний чорний чай родом із гір Уї, де також видобувають знамениті гірські улуни провінції Фуцзянь. Чаї з цієї області, де буйна рослинність субтропічних лісів оточує скелі та скелясті береги річок, відомі своєю характерною «кам'яною чарівністю». Wuyi Black трохи відрізняється; благословенний мінеральним присмаком місцевих вулканічних порід, він також відрізняється характерним смаком, що фліртує з п'янкими квітковими нотами та ароматною насолодою. Листя ретельно збираються фермерами та переробляються як чорний чай. Вони маленькі, щільної форми та темного кольору.
Після заварювання цей видатний чорний чай пропонує золотистий настій із янтарними відблисками. Цей чай має аромат стиглих фруктів з унікальним багатим і солодким смаком, який приємно залишається в роті після вживання. Це простий у заварюванні, чистий та простий чай, який приємно пити.
Це буде абсолютно новий сорт чаю, який ми збираємось доставити у вашу чашку. Цей чай з легкою текстурою, заварений до яскраво-мідного червоного кольору, є типовим, проте чудовим прикладом фантастичного чаю, який можуть запропонувати гори Уї. Це також чай, що повністю виражає красу сорту Уї. Якщо вас ніколи в житті не дивував чай, вирощений на натуральній фермі, цей чай стане найкращим початком. Якщо ви вже випробували на собі диво «органіки», то це буде ваш найкращий щоденний чай!
Посібник із заварювання: Використовуйте 5 грамів чаю на 200 мл води. Нагрійте воду до 95 ° C (180 ° F) і наполягайте протягом однієї хвилини. Додайте 30 секунд до наступних вливань. Відрегулюйте кількість листя, час замочування та температуру води відповідно до ваших уподобань.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Китай |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Червоний чай |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
- Ціна: 273 ₴/50 г.