Чорний чай гунфу буквально означає чорний чай, який виробляється за допомогою навичок та зусиль. Чорний чай гунфу з погляду виробництва насправді належить до суворішого процесу, ніж звичайний чорний чай. Це вимагає не тільки більше часу та навичок, але й більше проміжних кроків, включаючи ще кілька операцій з делікатного прокочування листя та проміжного відпочинку.
Деякі вважають, що чим більше золотий кінчик, тим краща якість чорного чаю. Однак для справжнього поціновувача важливий смаковий профіль, який можливий завдяки правильному управлінню всіма змінними в процесі виробництва. Не вірте і багатому темному шоколадному аромату сухого листя. Що має значення, так це кругле та складне тіло у прозорому темно-золотисто-червоному лікері.
Цей чай не розчарує. Листя обробляються та скручуються у вироби щільної форми. Це напрочуд вишуканий чорний чай з характерною юньнаньською солодовою насолодою в комплексі, приємною і злегка підсушливою терпкістю і дуже невеликою гіркотою. Настій має яскравий мідний колір та дає насичений солодовий чай з нотками какао та солодкої картоплі. Дуже традиційний юнаньський чорний чай. Листя чаю Yunnan Gongfu було майстерно окислене, щоб надати їм солодовий смак із родзинками.
Посібник із приготування: Ми рекомендуємо використовувати джерельну або фільтровану воду. Нагрійте до 195F. Використовуйте 3 г чаю на 12 унцій води. Наполягайте 5 хвилин.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Червоний чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 50 г |
- Ціна: 271 ₴/50 г.