Гайвань можна перевести з китайської як "чаша з кришкою" — це традиційний китайський посуд для заварювання чаю швидким, проливним методом. Класична гайвань зазвичай складається з трьох елементів: чашки, кришки та блюдця. Заварений у гайвані настій чаю або відразу зливається в іншу піалу для пиття, або його п'ють прямо з чаші гайвані, злегка зрушивши кришку вбік, щоб крізь отвір, що вийшов, не пройшло листя чаю.
Ця модель виконана з товстого термостійкого скла, маленький об'єм чашки — лише 100 мл. Гайвань складається з чаші, блюдця та кришки. Оскільки гайвань прозора, зручно спостерігати за процесом заварювання чаю й кольором настою.
Посуд із жароміцного скла простий і зручний у використанні, йому не страшні різкі коливання температури від -20 °C до 100 °C. Скляний посуд зручно мити, крім того, він не вбирає запахи та не передає сторонніх нот чаю.
Об'єм: 100 мл
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Скло |
Об`єм | 100 мл |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | CHI KAO |
- Ціна: 399 ₴